Relaxace v ložnici

Ložnice je místo, kde trávíme velkou část života. Těší Vás v ní být? Probouzíte se ráno svěží a plní energie? Jestli ne, může to být způsobeno nevhodnou matrací, ale i drobné změny spánkových zvyklostí dokáží přinést velký efekt. Tady je pár tipů jak na příjemný spánek.

Prostor a harmonie

Někdy stačí z ložnice odnést věci, které ruší a se spaním nesouvisí. Žehlící prkno a hromada oblečení, které patří do prádla nebo polička plná suvenýrů, které už delší dobu chcete někam uklidit, mohou rušit Váš klid při usínání. Je překvapivé, jak příjemně a volně se cítíme, když je tohle všechno pryč a usínáme s dobrým pocitem souladu.

Spojte si ložnici s něčím příjemným

Udělejte si v ložnici pohodi, vemte do ruky knížku, udělejte si do hrnku něco teplého a zachumlejte se do peřin. Ložnice je místo pro odpočinek a relaxaci.

 relaxace v ložnici

Pohodlí a zdraví

Nejdůležitější je ale přece jen matrace. Aby nebyla ani příliš měkká, ani příliš tvrdá a podepřela páteř právě v těch správných místech. Správně vysoká, z materiálu, který je Vám příjemný, dobře se udržuje a dlouho vydrží. Byla v souladu s postelí a doplněna vhodným roštem. Není jednoduché vše sladit podle Vašich představ.